ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Φυλακές Αγίου Στεφάνου: 32χρονος κατήγγειλε πώς τον βίασε 26χρονος Πακιστανός

Όλα έγιναν γύρω στις 16:00 όταν οι δύο κρατούμενοι βρίσκονταν στα κοινόχρηστα μπάνια της Γ' πτέρυγας των φυλακών

Φυλακές Αγίου Στεφάνου: 32χρονος κατήγγειλε πώς τον βίασε 26χρονος Πακιστανός

Ένας 32χρονος κρατούμενος στο κέντρο κράτησης Αγίου Στεφάνου, κατήγγειλε πως το μεσημέρι της Τρίτης (23/7), έπεσε θύμα από 26χρονο Πακιστανό συγκρατούμενο του.

Όλα έγιναν γύρω στις 16:00 όταν οι δύο κρατούμενοι βρίσκονταν στα κοινόχρηστα μπάνια της Γ’ πτέρυγας των φυλακών.

Ο 26χρονος Πακιστανός, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πώς στον χώρο εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν αλλά άτομα, φέρεται να τον χτύπησε για να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τον βίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 32χρονος κρατούμενος κατήγγειλε την πράξη στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι στις 22:10 ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.