ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Άγρια επεισόδια στις φυλακές Αυλώνα ανάμεσα σε Αλβανούς, Ρομά και Αλγερινούς – Κτυπήθηκε φύλακας (upd)

Έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις - Τέσσερις τραυματίες

Άγρια επεισόδια στις φυλακές Αυλώνα ανάμεσα σε Αλβανούς, Ρομά και Αλγερινούς – Κτυπήθηκε φύλακας (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 22:04) Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/7) στις φυλακές του Αυλώνα μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο, ενεπλάκησαν κρατούμενοι από την Αλβανία, την Αλγερία και Ρομά.

Ο απολογισμός είναι τέσσερις τραυματίες, μεταξύ των οποίων είναι και ένας φύλακας των φυλακών, τον οποίον κρατούμενοι χτύπησαν προσπαθώντας να του αρπάξουν τα κλειδιά των κελιών.

Λόγω της έκρυθμης κατάστασης στο κατάστημα κράτησης έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς όμως να έχουν επέμβει.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση ελέγχεται από τους φύλακες και την εξωτερική φρουρά των φυλακών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.