ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γαύδος: Ακόμη 55 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν νότια του νησιού – Θα μεταφερθούν στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση

Σε ομαλούς ρυθμούς οι αφίξεις αλλοδαπών από διάφορες χώρες του κόσμου

Γαύδος: Ακόμη 55 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν νότια του νησιού – Θα μεταφερθούν στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση

Σε κανονικούς ρυθμούς εξελίσσεται η άφιξη αλλοδαπών στην Ελλάδα μέσω της νότιας Κρήτης. Μετά την απόβαση 70 λαθρομεταναστών στις 4 Οκτωβρίου στη Γαύδο νέο σκάφος εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή 32 ναυτικά μίλια νότια του ακριτικού νησιού.

Δεν χρειάστηκε η συνδρομή του λ.σ. για τη μεταφορά τους στην Κρήτη καθώς οι 55 λαθρομετανάστες που επέβαιναν σε αυτό περισυλλέγησαν από φορτηγό πλοίο σημαίας Λιβερίας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Παλαιόχωρα Χανίων και από εκεί στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αγιάς.

Ση συνέχεια θα αναχωρήσουν με πλοίο της γραμμής  για την Αττική για μόνιμη εγκατάσταση βάσει και των πάγιων διαδικασιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.