ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γαύδος: Χάθηκαν τα ίχνη από κάτοικο Γερμανό

Διαμένει μόνιμα στο νησί την τελευταία δεκαετία

Γαύδος: Χάθηκαν τα ίχνη από κάτοικο Γερμανό

Πρόκειται για τον Nills Γερμανικής καταγωγής ο οποίος δεν εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στην καντίνα όπου εργάζεται στην περιοχή του Αη Γιάννη και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική, άνθρωποι του Δήμου Γαύδου αλλά και κατασκηνωτές που ζουν στο νησί και οι οποίοι ξεκίνησαν τις έρευνες στα μονοπάτια της περιοχής χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα αλλά γνωστός εφοπλιστής ενημέρωσε ότι  θα διαθέσει το ελικόπτερο του για να συνδράμει στις έρευνες.

Κινητοποιήθηκαν άμεσα οι οικείοι του Γερμανού αγνοούμενου

Μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνισή του, άνθρωποι που τον γνωρίζουν πήγαν στο παλιό σπίτι που μένει, πάνω από τον οικισμό του Αη Γιάννη. Εκεί βρήκαν το φαγητό του, ανέγγιχτο, αλλά δεν κανένα ίχνος του ιδίου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική, άνθρωποι του Δήμου Γαύδου, αλλά και κατασκηνωτές που ζουν στο νησί και οι οποίοι ξεκίνησαν τις έρευνες στα μονοπάτια της περιοχής χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Εφοπλιστής που βρίσκεται στη Γαύδο προσέφερε το ελικόπτερό του για τις έρευνες εντοπισμού

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο νησί βρίσκεται γνωστός εφοπλιστής, ο οποίος όπως ενημέρωσε, θα διαθέσει το ελικόπτερο του για να συνδράμει στις έρευνες.

Σχετική ανακοίνωση για την εξαφάνιση του 50χρονου βγήκε και σε ομάδα φίλων της Γαύδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσοι γνωρίζουν τον Nills λένε πως αντίστοιχο περιστατικό έχει συμβεί και στο παρελθόν και εύχονται να έχουν σύντομα νέα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.