ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Α.Λύτρα

Η απουσία της μηνύτριας ήταν η αφορμή για να δοθεί η αναβολή της δίκης

Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Α.Λύτρα

Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η οποία κατηγορείται για διατάραξη κοινής ειρήνης και απειλή ύστερα από μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η απουσία της μηνύτριας ήταν η αφορμή για να δοθεί η αναβολή της δίκης καθώς όπως έγινε γνωστό από τους νομικούς της παραστάτες είναι βαριά τραυματισμένη, εξετάστηκε από τους γιατρούς και της δόθηκε η σύσταση να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι την ανάρρωση της και την επανεξέταση της.

Άρα η κ. Πολυζωγοπούλου δεν μπορούσε να προσέλθει για να καταθέσει και έτσι κρίθηκε αναγκαία η αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης.

Ο συνήγορος της μηνύτριας Θέμης Σοφός ζήτησε από το δικαστήριο να επιβληθεί στην κατηγορούμενη ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει το σπίτι της εντολέως του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι εξαιτίας των αδικημάτων και του πλαισίου ποινής που προβλέπεται δεν μπορεί να επιβάλει περιοριστικούς όρους στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.