Εν τω μεταξύ, το 90% των «καταγγελιών» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι από... συγχωριανούς που έμειναν εκτός επιδοτήσεων!

Γλυφάδα: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από σπίτι μέσα σε τέσσερα λεπτά και το πέταξαν από το μπαλκόνι – Δείτε βίντεο 

Χρειάστηκαν μόλις 13 δευτερόλεπτα για να μπουν στην πολυκατοικία

Γλυφάδα: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από σπίτι μέσα σε τέσσερα λεπτά και το πέταξαν από το μπαλκόνι – Δείτε βίντεο 

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο το οποίο αποτυπώνει τη δράση διαρρηκτών την ώρα που μπαίνουν σε ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα και παίρνουν ένα χρηματοκιβώτιο. 

Όπως περιγράφει ένοικος της πολυκατοικίας στην εκπομπή LiveNews οι θρασύτατοι διαρρήκτες χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από τέσσερα λεπτά για να αρπάξουν τη λεία τους.

«Δεν τους ένοιαζε καθόλου. Αυτοί έχουν στο μυαλό τους από ότι φαίνεται ένα χρονικό πλαίσιο ώσπου να αντιδράσει η αστυνομία στο οποίο κινούνται. Αγνοούν παντελώς συστήματα ασφαλείας το οτιδήποτε υπάρχει γιατί «χτύπησαν» κατευθείαν. Και είναι αυτό που λέμε εντός πεντάλεπτου να επιχειρήσουν», λέει ένοικος της πολυκατοικίας.

«Επειδή έχουν συστήματα συναγερμού και η πολυκατοικία και όλα τα διαμερίσματα, αυτοί πήδηξαν πάνω από την είσοδο, από ότι θα δείτε στην είσοδο που μπήκαν, κρατώντας μάλιστα ένα σαν καδρόνι ή λοστό», είπε ο ένοικος.

Χρειάστηκαν μόλις 13 δευτερόλεπτα για να μπουν στην πολυκατοικία χωρίς καν να παραβιάσουν την πόρτα και η επιχείρηση κράτησε τέσσερα λεπτά.

Στη συνέχεια, ένας από τους δράστες πηδάει από τον πρώτο όροφο, δίνει σινιάλο και οι υπόλοιποι ρίχνουν το χρηματοκιβώτιο κάτω. Ένας – ένας και οι υπόλοιποι πηδάνε από το μπαλκόνι με άλλον να προσγειώνεται στα μάρμαρα και άλλον στο γρασίδι. Σέρνουν το χρηματοκιβώτιο έξω, κλείνουν την πόρτα και φεύγουν σαν κύριοι από την είσοδο.

«Ανέβηκαν κατευθείαν στον πρώτο όροφο. Αγνόησαν τον συναγερμό παρόλο που χτύπαγε από την πρώτη στιγμή και η επιχείρηση τους κράτησε το πολύ τέσσερα λεπτά», σημείωσε ο ένοικος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.