ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Γλυφάδα: Ο τραυματίας του θανατηφόρου τροχαίου είναι γνωστός γκαλερίστας του Κολωνακίου

Στην συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη οδό Παπανδρέου συνέβη το τροχαίο με τη αστυνομία να έρευνα την υπόθεση

Γλυφάδα: Ο τραυματίας του θανατηφόρου τροχαίου είναι γνωστός γκαλερίστας του Κολωνακίου

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες στις 2:30 τα ξημερώματα σημειώθηκε το τροχαίο στη Γλυφάδα με ένα νεκρό και τραυματίες γνωστό γκαλερίστα του Κολωνακίου και τη νεαρή φίλη του.

Ο 52χρονος οδηγός του Vitara ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και όπως υποστηρίζει ο τραυματίας οδηγός της Mercedes βγήκε ξαφνικά μπροστά του σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας και του έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα να σημειωθεί το σοβαρό τροχαίο.

Ο γκαλερίστας τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και φέρεται να υποστηρίζει πως δεν έκανε κόντρα με το άλλο αυτοκίνητο, χαρακτηρίζεται μάλιστα τις συνθήκες του συνέβη περίεργες.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2:30 στα ξημερώματα.

Ο γκαλερίστας με τη φίλη του έφυγαν από το Κολωνάκι όπου πραγματοποιούσαν εργασίες στην γκαλερί για να επιστρέψουν στο σπίτι του στη Βάρκιζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη οδό Παπανδρέου συνέβη το τροχαίο με τη αστυνομία να έρευνα την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.