Συμμαθητής της 14χρονης που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα ανηλίκων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21/9) στη Γλυφάδα, αποκάλυψε πως η κόντρα μεταξύ του θύματος και της μίας εμπλεκόμενης οφειλόταν σε ένα αγόρι.

«Σε μία μονοήμερη εκδρομή που είχαμε πάει στα τέλη της δευτέρας γυμνασίου είχαν τσακωθεί, είχε βρίσει η μία την άλλη και από τότε έχουν μία αντιπαλότητα, είχαν βριστεί γιατί η μία κράζει την άλλη πίσω απ’ την πλάτη της. Η αφορμή ήταν ένα αγόρι», είπε ο μαθητής.

Οι εντάσεις ανάμεσα στα δύο ανήλικα κορίτσια ξεκίνησαν πέρσι, ωστόσο κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί τα όσα διαδραματίστηκαν.

«Η μία έχει αποχωρήσει ήδη από πέρσι από το σχολείο από την πρώτη μας καταγγελία τον Μάιο, γιατί είναι μία ιστορία που κρατάει πολύ καιρό, έχουν καταγγελθεί και οι δύο ανήλικες», επεσήμανε ο πατέρας της 14χρονης.

Παράλληλα, ο πατέρας του θύματος αναφέρει πως οι δράστες εμφανίζονται προκλητικοί, προσπαθώντας να γίνουν θύματα τα της υπόθεσης.

«Κάνουμε όλα όσα πρέπει για να μπορούμε κάποια στιγμή να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα, όσο είναι αυτό εφικτό με αυτές να κυκλοφορούν ελεύθερες.

Φοβόμαστε μήπως υπάρξει συνέχεια. Είναι κάτω των 15 ετών και δεν προβλέπεται για αυτά κάποια σύλληψη, προφυλάκιση. Με το σχολείο είναι ένα ερώτημα, κάποια στιγμή θα επιστρέψει, αλλά δεν είναι σε θέση ακόμα να επιστρέψει», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της κοπέλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως την επόμενη Παρασκευή ο σύλλογος διδασκόντων θα αποφασίσει για την τύχη της 14χρονης εμπλεκόμενης.