ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γλυφάδα: Συνελήφθη 56χρονη οικιακή βοηθός που έκλεψε χρήματα από το σπίτι που εργαζόταν

Δεν έχει έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα

Γλυφάδα: Συνελήφθη 56χρονη οικιακή βοηθός που έκλεψε χρήματα από το σπίτι που εργαζόταν

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, συνέλαβαν στη Γλυφάδα μια 56χρονη για κλοπή σε σπίτι όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη, με τις Αρχές να προχωρούν αρχικά στην προσαγωγή της 56χρονης, όταν διαπιστώθηκε η απουσία μεγάλου χρηματικού ποσού από το σπίτι.

Κατά την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι η 56χρονη ήταν αυτή που είχε αφαιρέσει το εν λόγω χρηματικό ποσό, εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών και επωφελούμενη από την απουσία τους.

Μάλιστα, στην κατοχή της βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αφαιρέσει, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερείται εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.