ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γλυφάδα: «Θα τους σκοτώσω γιατί τόλμησαν να με βγάλουν από το σπίτι μου» φώναζε ο 76χρονος Αιγύπτιος

Ο μακελάρης σκότωσε τη Μαρία Καρνέση, τον Αντώνη Βλασσάκη, και τον Ηλία Κουκουλάρη, πρώην καπετάνιο και υπάλληλο

Γλυφάδα: «Θα τους σκοτώσω γιατί τόλμησαν να με βγάλουν από το σπίτι μου» φώναζε ο 76χρονος Αιγύπτιος

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την εισβολή του ένοπλου Αιγύπτιου στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 4 άνθρωποι, ανάμεσα τους και ο δράστης. 

Ο 76χρονος Αιγύπτιος μακελάρης σκότωσε τη Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής) και τον Ηλία Κουκουλάρη, πρώην καπετάνιο και υπάλληλο.

Συγκλονιστικές ωστόσο είναι και οι αποκαλύψεις για το τι όπλισε το χέρι του 76χρονου Αντέλ Αριστείδη, όπως είχε βαπτιστεί, Ελ Μπουράυ, γεννημένου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. «Θα τους σκοτώσω, γιατί τόλμησαν να με βγάλουν από το σπίτι μου» φώναζε, κατά πληροφορίες, μέσα στην εταιρεία ο δράστης του τριπλού φονικού.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης και αυτόχειρας Αιγύπτιος εργαζόταν ως επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση επί δεκαετίες και ήταν άτομο της εμπιστοσύνης τους.

Καθώς φαίνεται, στον δράστη είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση ένα σπίτι στη Γλυφάδα, για να μένει, όταν ερχόταν στην Αθήνα.

Ωστόσο, καθώς η Μαρία και η Δέσποινα Καρνέση δεν είχαν πιθανότατα ξεκαθαρίσει τα ιδιοκτησιακά με τον αδερφό τους, Σπύρο, ζήτησαν από τον «Άρη» να μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει στη Γλυφάδα και να φύγει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αιγύπτιος «τρελάθηκε», πήρε καραμπίνα και περίστροφο (άγνωστο παραμένει, προς το παρόν, πώς και από πού βρήκε τον οπλισμό) και εισέβαλε το πρωί στη ναυτιλιακή, αποφασισμένος να σκοτώσει συγκεκριμένα πρόσωπα: τη Μαρία Καρνέση και τον γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη, που όντως έπεσαν νεκροί, λίγο μετά, από τις σφαίρες του.

Λίγο μετά, βρέθηκε νεκρός από το ίδιο του το χέρι στο υπόγειο του κτιρίου, ενώ δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής κάποιο σημείωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.