ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Περνάει στη Νομική – Πόσα μόρια έγραψε

Θα φοιτήσει μέσα από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατείται

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Περνάει στη Νομική – Πόσα μόρια έγραψε

Στη Νομική πέρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σύμφωνα με τις βαθμολογίες των Πανελληνίων που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστπόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης Καρολάιν, που διέπραξε το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», συγκέντρωσε 17.800 μόρια στις Πανελλήνιες και μάλιστα περνάει στη Νομική Θεσσαλονίκης ή στη Νομική Κομοτηνής.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, ενώ σημειώνεται πως πέρσι είχε διακόψει την προσπάθειά του να ξαναγράψει στις Πανελλήνιες εξετάσεις, δίνοντας μόνο το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι λογικό, σε περίπτωση που ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος περάσει σε κάποια από τις σχολές που έχει δηλώσει στο μηχανογραφικό του, θα φοιτήσει μέσα από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατείται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.