Εν τω μεταξύ, το 90% των «καταγγελιών» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι από... συγχωριανούς που έμειναν εκτός επιδοτήσεων!

Γρεβενά: 19χρονη κατήγγειλε πώς τη θώπευσε 67χρονος σε κυλικείο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Το περιστατικό σύμφωνα με την φοιτήτρια συνέβη στις 24 Μαρτίου

Γρεβενά: 19χρονη κατήγγειλε πώς τη θώπευσε 67χρονος σε κυλικείο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Μια 19χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε πώς ένας 67χρονος τη θώπευσε σε κυλικείο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά.

Η 19χρονη φέρεται να περιέγραψε ότι το περιστατικό συνέβη στις 24 Μαρτίου.

Κατά τις πληροφορίες του Kozanimedia η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών και προχώρησε στην καταγγελία, μετά την οποία σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο φερόμενος ως δράστης δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε το αυτόφωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.