ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γρεβενά: Συνελήφθη 59χρονη μέλος εγκληματικής οργάνωσης που είχε το ρόλο του «εισπράκτορα»

Έθεταν υποτιθέμενο ζήτημα άμεσου κινδύνου ακρωτηριασμού συγγενικού προσώπου σε περίπτωση μη καταβολής του χρηματικού ποσού

Γρεβενά: Συνελήφθη 59χρονη μέλος εγκληματικής οργάνωσης που είχε το ρόλο του «εισπράκτορα»

Στα «χέρια» της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται μια 59χρονη μέλος εγκληματικής ομάδας που επιδίδεται σε απάτες μέσω τηλεφώνου στα Γρεβενά καθώς είχε τον ρόλο του «εισπράκτορα».

Στο πλαίσιο της δράσης της εγκληματικής ομάδας, άγνωστα άτομα πραγματοποίησαν πλήθος τηλεφωνικών κλήσεων σε ανυποψίαστους πολίτες στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών και ανέφεραν ψευδώς σε αυτούς ότι συγγενικό τους πρόσωπο είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό και έχρηζε άμεσα χειρουργικής επέμβασης, για την οποία ήταν αναγκαίο να καταβληθούν μεγάλο χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, έθεταν υποτιθέμενο ζήτημα άμεσου κινδύνου ακρωτηριασμού του συγγενικού προσώπου σε περίπτωση μη καταβολής του χρηματικού ποσού.

Οι πολίτες που έλαβαν τις τηλεφωνικές κλήσεις αντιλήφθηκαν την απόπειρα εξαπάτησής τους, δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών εντόπισαν την 59χρονη στα Γρεβενά μέσα σε όχημα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ως μέλος εγκληματικής ομάδας, που διαπράττει απάτες μέσω τηλέφωνου είχε τον ρόλο του «εισπράκτορα» των χρηματικών ποσών και ότι είχε φθάσει μία μέρα πριν από τη σύλληψή της.

Σε βάρος της 59χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας απάτης από εγκληματική ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών συνεχίζονται οι έρευνες, για την ταυτοποίηση των συνεργών της, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, καθώς και ο εντοπισμός τυχόν άλλων παθόντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.