ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γυμνασιάρχης δέχθηκε επίθεση στην Πάτρα: Ο γονιός του μαθητή κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης

Ο εκπαιδευτικός πήγε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων

Γυμνασιάρχης δέχθηκε επίθεση στην Πάτρα: Ο γονιός του μαθητή κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης

Ένας γονέας μαθητή Γυμνασίου της Πάτρας, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών καθώς φέρεται να επιτέθηκε και να κτύπησε τον γυμνασιάρχη του σχολείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γυμνασιάρχης κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος μετέβη σε σχολικό συγκρότημα και με αφορμή περιστατικό που αφορούσε το παιδί του επιτέθηκε στον εκπαιδευτικό και του προκάλεσε σωματικές βλάβες με τα χέρια του.

Στη συνέχεια ο εκπαιδευτικός πήγε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και κατόπιν μετέβη στο Γ’ αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, όπου υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του γονέα. Μετά την υποβολή της μήνυσης, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του γονέα για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Κατάληψη των μαθητών υπέρ του γυμνασιάρχη

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζεται: «Η ΕΛΜΕ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη φραστική και σωματική επίθεση γονέα στον συνάδελφο διευθυντή Γυμνασίου και μέλος του Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας», προσθέτοντας: «Τέτοιου είδους επιθέσεις, εκτός του ότι προσβάλλουν την τιμή και την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών, είναι κτύπημα κατά του δημόσιου σχολείου και όσων το υπηρετούν».

Σημειώνεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε κατάληψη στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον γυμνασιάρχη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωί ο Γυμνασιάρχης πήγε στο σχολείο που είναι υπό κατάληψη και συνομίλησε με τα παιδιά. Όπως είπε ο ίδιος, «αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να εστιάσουμε την προσοχή μας στα 220 παιδιά του σχολείου προκειμένου να μην υπάρχουν περιστατικά βίας στις σχολικές αίθουσες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.