ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στον Ισθμό της Κορίνθου – Την «πρόλαβαν» οι αστυνομικοί

Κατάφεραν να την μεταπείσουν

Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στον Ισθμό της Κορίνθου – Την «πρόλαβαν» οι αστυνομικοί

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Παρασκευής (20.09.2024) για μια γυναίκα ηλικίας 48 ετών που απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα στον Ισθμό Κορίνθου.

Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, η γυναίκα ζει μόνιμα στη Νεμέα και ταξίδεψε μέχρι τον Ισθμό Κορίνθου προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή της.

Αστυνομικοί του Α.Τ Νεμέας δέχθηκαν κλήση από στενό συγγενικό της πρόσωπο, που τους ενημέρωνε ότι η 48χρονη δήλωσε πως θέλει να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, με τους άνδρες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να φτάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν στο σημείο, για να αποτρέψουν το συμβάν.

Όταν κατέφθασαν στον Ισθμό, εντόπισαν το αυτοκίνητο της γυναίκας που είχε σταθμεύσει κοντά στα ΚΤΕΛ Ισθμού.

Πλησιάζοντάς το αυτοκίνητο, βρήκαν στο πίσω κάθισμα την 48χρονη, η οποία έγραφε το σημείωμα πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να την μεταπείσουν, αποτρέποντας την αυτοκτονία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.