ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Νεκρή 38χρονη γυναίκα στο Κερατσίνι: Πιθανό το ενδεχόμενο της δολοφονίας (upd)

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας - Ο ιατροδικαστής απέκλεισε την πιθανότητα στραγγαλισμού είδε όμως πολλά χτυπήματα

Νεκρή 38χρονη γυναίκα στο Κερατσίνι: Πιθανό το ενδεχόμενο της δολοφονίας (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 12:30): Μια 38χρονη γυναίκα, εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι με την εκδοχή του θανάτου της να αλλάζει συνεχώς.

Στην αρχή θεωρήθηκε πως επρόκειτο για δολοφονία οφειλόμενη σε στραγγαλισμό.

Εντός της οικίας επί της οδού Αγίου Παντελεήμονος 109, οι αστυνομικοί, εκτός του συντρόφου, τον οποίο προσήγαγαν και εξετάζουν, εντοπίσαν και τους γονείς του. Το ζευγάρι φέρεται να ήταν τοξικομανείς.

Οι γονείς του άντρα, ανέφεραν στους αστυνομικούς, πως επέστρεψαν το βράδυ μαζί και τους είπαν πως τσακώθηκαν με κάποια άτομα, οι οποίοι τους χτύπησαν άσχημα. Το πρωί όπως είπαν στους αστυνομικούς οι γονείς του συντρόφου, η γυναίκα σηκώθηκε ζαλισμένη και άρχισε να κάνει εμετούς και έτσι κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες νόμιζαν πως είδαν σημάδια που παρέπεμπαν σε στραγγαλισμό και κάλεσαν την Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε και πήγε στο σημείο, από την αυτοψία δεν μπορεί να διακρίνει μακροσκοπικά κάτι.

Έχει κάποια σημάδια στο σώμα της που παραπέμπουν σε τσακωμό αλλά δεν διακρίνει στραγγαλισμό και περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η Ασφάλεια θα πάρει καταθέσεις απ’ όλους τους εμπλεκόμενους ώστε να καταλήξει στην σωστή εκδοχή και στην αναζήτηση των υπευθύνων με ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.