ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για τη δολοφονία της Φ.Μπακογιώργου: «Λάβαμε ανώνυμες κλήσεις το 2021»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για τη δολοφονία της Φ.Μπακογιώργου: «Λάβαμε ανώνυμες κλήσεις το 2021»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη. 

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονίας της 23χρονης συνελήφθησαν η μητέρα, η αδερφή αλλά και η σπιτονοικοκυρά της.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, είχαν λάβει ανώνυμες κλήσεις το 2021. Χαρακτηριστικά τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι «τον Ιούνιο του 2021 πραγματοποιήθηκαν ανώνυμες τηλεφωνικές αναφορές στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά S.O.S. 1056 για τις συνθήκες διαβίωσης τόσο της μητέρας όσο και των παιδιών της οικογένειας. Όπως πραγματοποιούμε σε κάθε ανάλογο περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές για να κινητοποιηθούν όλες οι διαδικασίες για την προστασία των παιδιών».

Επίσης, το Χαμόγελο του Παιδιού έλαβε κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες 1017 από πρόσωπο της οικογενείας πως η Φαίη Μπακογιώργου είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβρη.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, ενημερώνει πως έλαβε ανώνυμες αναφορές το 2021 σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης της μητέρας αλλά και των παιδιών της οικογένειας.

Τον Ιούνιο του 2021 πραγματοποιήθηκαν ανώνυμες τηλεφωνικές αναφορές στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά S.O.S. 1056 για τις συνθήκες διαβίωσης τόσο της μητέρας όσο και των παιδιών της οικογένειας. Όπως πραγματοποιούμε σε κάθε ανάλογο περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές για να κινητοποιηθούν όλες οι διαδικασίες για την προστασία των παιδιών.

Τον Νοέμβριο του 2021 το Χαμόγελο του Παιδιού έλαβε κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες 1017 από πρόσωπο της οικογενείας πως η Φαίη Μπακογιώργου είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβρη. Ενημερώθηκαν και πάλι οι Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές και ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την έγκαιρη και έγκυρη ειδοποίηση των πολιτών μέσω ενεργοποίησης του MissingAlert. Ακολούθησαν πολλές ανώνυμες κλήσεις που αφορούσαν την οικογένεια καθώς και για την εμπλοκή γυναίκας αγνώστων στοιχείων.

Τέλη Νοεμβρίου 2021 ενημερωθήκαμε από την εκπομπή Φως στο Τούνελ για την τραγική κατάληξη της Φαίης Μπακογιώργου. Προχωρήσαμε σε λήξη του MissingAlert. Επιπρόσθετα, ο Οργανισμός έλαβε ενημέρωση και για την τρέχουσα κατάσταση των συνθηκών ζωής των ανηλίκων της οικογένειας και στάλθηκε ενημέρωση και αναφορά στις Αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Χαμόγελο του Παιδιού από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι θα βρεθούμε δίπλα στα παιδιά της οικογένειας, για οτιδήποτε χρειαστούν. Τα παιδιά, βάση ενημέρωσης από τις Αστυνομικές Αρχές, βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.