ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Η Αστυνομία «ξεψαχνίζει» τα περιουσιακά στοιχεία του Α.Λύτρα – Τι προσπαθούν να εντοπίσουν

Η Οικονομική Αστυνομία θέλει να δει αν ο Λύτρας συμμετείχε σε παράνομες δραστηριότητες

Η Αστυνομία «ξεψαχνίζει» τα περιουσιακά στοιχεία του Α.Λύτρα – Τι προσπαθούν να εντοπίσουν

Η Οικονομική Αστυνομία έχει αρχίσει την έρευνα στα περιουσιακά στοιχεία του Απόστολου Λύτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές, στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν, έπειτα από εισαγγελική εντολή, έλεγχο τόσο στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου όσο και στο σπίτι του, συλλέγοντας στοιχεία όπως λογαριασμούς, οικονομικά έγγραφα κα.

Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν ο δικηγόρος έχει στην κατοχή του χρήματα ή άλλα περιουσιακά στοιχεία που είτε προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες, είτε είναι αδήλωτα, δηλαδή «μαύρα».

Όπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές η έρευνα αποφασίστηκε έπειτα από συνομιλίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στις οποίες γινόταν λόγος για χρήματα που βρίσκονταν στο σπίτι του αλλά και για αδυναμία πληρωμής των εργαζομένων στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα η έρευνα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο με τα αποτελέσματα να αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.