ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης μετά τα επεισόδια με πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης μετά τα επεισόδια με πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Πρόσωπα με επιβαρυμένο παρελθόν και σοβαρά ποινικά αδικήματα περιλαμβάνονται στους 72 προσαχθέντες μετά τα σοβαρά επεισόδια με πυροβολισμούς, έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πριν τον φιλικό αγώνα Παναθηναϊκού ΑΕΚ Λάρνακας.

Πηγές της ΕΛΑΣ έλεγαν ότι η προσοχή των αρχών είναι μονίμως στραμμένη στις ομάδες οργανωμένων οπαδών καθώς κάποιες εξ’ αυτών δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις και ότι οι έρευνες για το συγκεκριμένο επεισόδιο εστιάζουν στην πιθανή ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης.

Οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν ότι αποτελεί κεντρικό στόχο της ΕΛΑΣ η κάθαρση του χώρου των οργανωμένων οπαδών.

Νωρίτερα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οργανωμένοι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους με κάποιον εξ’ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας στο πόδι.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα, ένα στην κοιλιά (φέρει εκδορές) και ένα στο χέρι έπειτα από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛΑΣ τα οποία και προχώρησαν σε περισσότερες από 70 προσαγωγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.