ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηλεία: Άνδρες ήρθαν στα χέρια για μια γυναίκα – Τραυματίστηκε ο ένας

Ο τραυματίας φέρεται να χτυπήθηκε με το κοντάκι από ένα αεροβόλο πιστόλι

Ηλεία: Άνδρες ήρθαν στα χέρια για μια γυναίκα – Τραυματίστηκε ο ένας

Δύο άντρες στην πλατεία της Κρέστενας στην Ηλεία, πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άντρες ηλικίας 34 και 24 χρονών ο ένας από το δήμο Ζαχάρως και ο άλλος από χωριό της Κρέστενας πρωταγωνίστησαν σε σοβαρό επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 24χρονου, όταν σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο 34χρονος φέρεται να τον χτύπησε με το κοντάκι από ένα αεροβόλο πιστόλι.

Στο σημείο υπήρξε ένταση και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων όπου έφτασαν εκεί και προσήγαγαν τους δύο άντρες στο αστυνομικό τμήμα.

Αρχικά συνελήφθη ο 34χρονος για την οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα και μετά από μήνυση που υπέβαλε συνελήφθη και ο 24χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα παραπάνω συνελήφθησαν οι Εισαγγελικές Αρχές και με προφορική εντολή ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να μεταβεί στο νοσοκομείο, ενώ ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.