ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων αξίας 100.000 ευρώ από οικία στον Πύργο

Στη συνέχεια ο δράστης μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο στην Αττική, προκειμένου να πουλήσει τα κλεμμένα κοσμήματα

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων αξίας 100.000 ευρώ από οικία στον Πύργο

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εξιχνίασαν κλοπή κοσμημάτων αξίας 100.000 ευρώ, που διαπράχθηκε στις 24 Ιουλίου από οικία σε περιοχή του Πύργου.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο κατηγορούμενος στις 24/7 εισήλθε σε εξοχική οικία ημεδαπού άνδρα και αφαίρεσε μια κασετίνα με κοσμήματα, αξίας 100.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο στην Αττική, προκειμένου να πουλήσει τα κλεμμένα κοσμήματα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου.

Συνδρομή στην υπόθεση παρείχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι εντόπισαν τον κατηγορούμενο στις 29/7 το βράδυ, στην οικία του, σε περιοχή της Αττικής και τον προσήγαγαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.