ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηλεία: Ομόφωνα αθώος κρίθηκε ο παιδίατρος που κατηγορούνταν για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού του

Οι κατηγορίες που βάρυναν τον γιατρό ήταν η κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και οι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο

Ηλεία: Ομόφωνα αθώος κρίθηκε ο παιδίατρος που κατηγορούνταν για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού του

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηλείας, χθες Τετάρτη (12/6), έκρινε ομόφωνα αθώο τον παιδίατρο που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού του.

Οι κατηγορίες που βάρυναν τον γιατρό ήταν η κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και οι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Οι τακτικοί δικαστές και ένορκοι, έκριναν αθώο τον πατέρα, συντασσόμενοι πλήρως και υιοθετώντας ουσιαστικά την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, Ευάγγελου Μιχαήλου, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε προτείνει την απαλλαγή του παιδίατρου, κάνοντας λόγο για μια μεθοδευμένη ιστορία από την πλευρά της μητέρας και πρώην συζύγου του αθωωθέντα, η οποία ήθελε να διακόψει την επικοινωνία του με το παιδί, όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΜΟΔ Ηλείας, συνεκτιμώντας και αξιολογώντας όλα τα στοιχεία που προσκομίστηκαν ενώπιον του και από τις δύο πλευρές, τις μαρτυρικές καταθέσεις και τις τεχνικές εκθέσεις των ψυχιάτρων – πραγματογνωμόνων και έπειτα από μια διαδικασία που διήρκησε δέκα μήνες, αποφάσισε ότι ο παιδίατρος δεν έχει κακοποιήσει σεξουαλικά και δεν έχει ασελγήσει σε βάρος του γιού του σε βρεφική ηλικία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.