ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Ηλεία: Σοκάρει η κυνική ομολογία του 37χρονου – «Άκουσα ένα “αχ” και μετά τίποτα – Την πέταξα και πήγα στη μάνα μου»

«Όταν φτάσαμε εκεί που πηγαίναμε, την έπιασα από το χέρι και της είπα να συνευρεθούμε» είπε ο 37χρονος

Ηλεία: Σοκάρει η κυνική ομολογία του 37χρονου – «Άκουσα ένα “αχ” και μετά τίποτα – Την πέταξα και πήγα στη μάνα μου»

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής από την Ηλεία. 

Ο 37χρονος, που το παιδί εμπιστευόταν ως ένα πρόσωπο του άμεσου συγγενικού, αλλά και φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειάς του, με κυνισμό περιέγραψε πώς είχε σχεδιάσει να βιάσει το παιδί, ζητώντας του από το πρωί της Κυριακής να πάνε μια βόλτα αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

«Το πρωί σταμάτησα στον φούρνο και είδα την ανιψιά μου. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και της είπα να πάμε για βόλτα. Μου απάντησε ναι. Κανονίσαμε να πάμε στις 8 το βράδυ», είπε στην ομολογία του.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του, ομολόγησε στην ουσία ότι είχε σκοπό να βιάσει το κορίτσι, αφού είπε: «Όταν έφυγα από το σπίτι της, για να μη μας δουν, πήγα και την περίμενα. Ήρθε με τη θέλησή της. Πήγαμε σε ένα μίνι μάρκετ και πήραμε αναψυκτικά. Όταν φτάσαμε εκεί που πηγαίναμε, την έπιασα από το χέρι και της είπα να συνευρεθούμε. Μου είπε όχι και ότι θα το πει στους γονείς της».

Ο δολοφόνος, που δεν ήταν διατεθειμένος να δεχθεί το «όχι» και μάλιστα από ένα παιδάκι μόλις 11 χρονών, περιγράφει στη συνέχεια τις στιγμές της δολοφονίας: «Θόλωσα, την πέταξα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι στο λαιμό και την πλάτη. Την άρπαξα από τα μαλλιά και την έσυρα στο χωράφι. Εκεί άκουσα ένα “αχ” και μετά τίποτα. Την πέταξα στα καλάμια και πήγα στο σπίτι της μάνας μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος που ήταν ελεύθερος αν και είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη εννέα ετών για βιασμό άλλης ανήλικης, επίσης από το συγγενικό του περιβάλλον, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και η σύζυγός του είναι έγκυος στο πέμπτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.