ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ίλιον: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την βομβιστική επίθεση σε ενεχυροδανειστήριο 

Άγνωστα άτομα κατάφεραν να προσεγγίσουν την επιχείρηση και να τοποθετήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο

Ίλιον: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την βομβιστική επίθεση σε ενεχυροδανειστήριο 

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο έρχονται στη δημοσιότητα από την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σε ενεχυροδανειστήριο στο Ίλιον, στις 03:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστα άτομα κατάφεραν να προσεγγίσουν την επιχείρηση και να τοποθετήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο.

Εν συνεχεία πυροδότησαν τον μηχανισμό και ακολούθησε ισχυρή έκρηξη που αναστάτωσε την περιοχή και έβγαλε τους κατοίκους έντρομους στα μπαλκόνια.

Μεγάλες ζημιές από την βομβιστική επίθεση στο Ίλιον

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πυροδότηση της βόμβας, έσπασαν τζάμια και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην επιχείρηση. Στελέχη των ΤΕΕΜ που μετέβησαν στο σημείο, εντόπισαν υπολείμματα πυροκροτητή και εκρηκτική ύλη, ενώ στελέχη της ασφάλειας αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να επιχειρήσουν την ταυτοποίηση των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.