Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η μητέρα των τεσσάρων παιδιών, των οποίων η επιμέλεια της είχε αφαιρεθεί, μπαίνει στη δομή στο Ίλιον, τα αρπάζει και φεύγει.  

To χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία των τεσσάρων ανήλικων αδερφών.

Σημειώνεται πως από το 2022 τα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον με εισαγγελική παραγγελία ενώ η μητέρα και τότε τα είχε αρπάξει από το νοσοκομείο Παίδων όπου είχαν οδηγηθεί.

Το βίντεο ντοκουμέντο:

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Στις 14/05/2024 και ώρα 13:45, η μητέρα προέβη σε αρπαγή των ανηλίκων Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, στο οποίο φιλοξενούνταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής και έκτοτε αγνοούνται.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 14/05/2024 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Tα χαρακτηριστικά των παιδιών

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.

Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!