
Ο προπονητής πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη που προφυλακίστηκε για βιασμούς ανήλικων μαθητριών του, φέρεται ότι έστειλε ένα περίεργο γράμμα στον ανήλικο γιο του.
Η μητέρα του παιδιού παρουσίασε στο Mega το γράμμα που φέρεται να έστειλε ο άνδρας μέσα από τη φυλακή και έγραφε τα εξής:
«Όταν έρθω θα σε πάρω μια τεράστια αγκαλιά και θα σε φάω ολόκληρο. Θα σε δαγκώσω παντού και θα σου φάω την κεφάλα σου. Θα σε γαργαλάω παντού και όταν θα πάμε για νάνι θα σου τρίβω την πλατούλα σου και τα δαχτυλάκια σου στα ποδαράκια σου μέχρι να κοιμηθείς».
Υπενθυμίζεται, ότι ο προπονητής συνελήφθη το 2023 με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, με θύματα ανήλικα κορίτσια μεταξύ 12-16 ετών.
Τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020 ο άνδρας προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του.
Στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους, είτε στο γυμναστήριο είτε στο σπίτι του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.