ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ιωάννινα: Απέσπασαν 4.000€ από ηλικιωμένο για δήθεν χειρουργείο συγγενικού του προσώπου – Συνελήφθη ένας αλλοδαπός

Συνεργοί του προέβαιναν σε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα σε πολίτες υποδυόμενοι γιατρούς

Ιωάννινα: Απέσπασαν 4.000€ από ηλικιωμένο για δήθεν χειρουργείο συγγενικού του προσώπου – Συνελήφθη ένας αλλοδαπός

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, προχώρησε χθες Τετάρτη στη σύλληψη ενός αλλοδαπού που κατηγορείται για συμμετοχή σε απάτη.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, συνεργοί του προέβαιναν σε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα σε πολίτες των Ιωαννίνων, υποδυόμενοι γιατρούς.

Ζητούσαν χρηματικά ποσά, υποστηρίζοντας ότι συγγενικό τους πρόσωπο είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και χρειαζόταν άμεση χειρουργική επέμβαση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, προσποιούνταν και το ίδιο το υποτιθέμενο θύμα, προκειμένου να γίνουν πιο πιστευτοί.

Με αυτό το τέχνασμα, κατάφεραν να εξαπατήσουν έναν υπερήλικα, ο οποίος παρέδωσε 4.000 ευρώ σε σακούλα έξω από το σπίτι του, την οποία παρέλαβε ο κατηγορούμενος.

Μετά από την καταγγελία του θύματος, οι Αρχές πραγματοποίησαν εκτεταμένη έρευνα, εντοπίζοντας τις κινήσεις του δράστη. Η συνεργασία των αστυνομικών τμημάτων οδήγησε στη σύλληψή του στην Άρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή του βρέθηκαν 3.900 ευρώ, τα οποία επιστράφηκαν στον παθόντα, καθώς και η σακούλα με τα χρήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.