ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ιωάννινα: Αυτός είναι ο Αλβανός που είχε καταδικαστεί στην Ιταλία για τη δολοφονία ιερόδουλης

Ο 48χρονος Αλβανός είχε καταδικαστεί το 2011 σε κάθειρξη 22 ετών και 8 μηνών

Ιωάννινα: Αυτός είναι ο Αλβανός που είχε καταδικαστεί στην Ιταλία για τη δολοφονία ιερόδουλης

Ο 48χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες Παρασκευή στα Ιωάννινα καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του 2021 των ιταλικών αρχών, είχε καταδικαστεί για φόνο στην Ιταλία το 1999 με θύμα την ιερόδουλη από τον Ισημερινό, Μπέτι Ραμίρεζ.

Ο 48χρονος Αλβανός είχε καταδικαστεί το 2011 σε κάθειρξη 22 ετών και 8 μηνών.

Όπως μεταδίδουν αλβανικά μέσα ενημέρωσης το φονικό με θύμα την ιερόδουλη είχε σημειωθεί στις 9 Δεκεμβρίου 1999.

Κατά τις ίδιες πηγές οι δράστες ήταν τρεις και είχαν βιάσει, βασανίσει και τελικά πνίξει τη γυναίκα ως ένδειξη δύναμης για να προσπαθήσουν να γίνουν δεκτοί από οικογένεια της μαφίας στην Πιατσέντζα.

Ο ένας εξ αυτών φέρεται, μάλιστα, να κάλεσε στο τηλέφωνο την αδερφή της γυναίκας για να της περιγράψει τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της Ραμίρεζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πτώμα της Ραμίρεζ εντοπίστηκε τον Φεβρουάριου του 2000 ενώ από τους τρεις δράστες, ο ένας εντοπίστηκε και συνελήφθη το 2006 στις ΗΠΑ και ο δεύτερος συνελήφθη στο Βέλγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.