ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ιωάννινα: Δύο «μαϊμού» αστυνομικοί σταμάτησαν 19χρονο για έλεγχο και τον έκλεψαν

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου

Ιωάννινα: Δύο «μαϊμού» αστυνομικοί σταμάτησαν 19χρονο για έλεγχο και τον έκλεψαν

Δύο άνδρες, παριστάνοντας τους αστυνομικούς πλησίασαν έναν 19χρονο στην πόλη των Ιωαννίνων και, με το πρόσχημα ότι θα του έκαναν έλεγχο, άνοιξαν το πορτοφόλι του και του πήραν 40 ευρώ.

Όμως, αναγκάστηκαν να του τα επιστρέψουν, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν πρόκειται για πραγματικούς αστυνομικούς.

Οι δυο δράστες, ένας 22χρονος και ένας 30χρονος, το έβαλαν στα πόδια μετά το περιστατικό που συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Όμως, το θύμα ενημέρωσε την Αστυνομία και, μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα τον ένα από τους… “μαϊμού” συναδέλφους τους και τον συνέλαβαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για κλοπή και αντιποίηση αρχής, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια ταυτοποιήθηκε ο συνεργός του που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες και αναζητείται μέσα στα χρονικά όρια του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.