ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιωάννινα: Φορτηγό έπεσε πάνω σε μπάρες διοδίων – Αποκοιμήθηκε ο οδηγός (φωτο)

Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία διεξάγεται από τη μια λωρίδα κυκλοφορίας

Ιωάννινα: Φορτηγό έπεσε πάνω σε μπάρες διοδίων – Αποκοιμήθηκε ο οδηγός (φωτο)

Φορτηγό έπεσε πάνω στις μπάρες των διοδίων της Εγνατίας Οδού, στην περιοχή «Τύρια» Ιωαννίνων.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα όταν ο οδηγός του φορτηγού πιθανόν αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει και να καταλήξει στις προστατευτικές μπάρες.

Παρά τη σφοδρή σύγκρουση, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε του οδηγού ούτε επιβατών άλλων διερχόμενων οχημάτων. Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις και οχήματα πρώτων βοηθειών για να ελέγξουν την κατάσταση και να βοηθήσουν στην κυκλοφορία, η οποία διεκόπη προσωρινά σε δύο λωρίδες, μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα και να αποκατασταθούν οι ζημιές στα διόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία διεξάγεται από τη μια λωρίδα κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.