ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Ιωάννινα: Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών στις φυλακές

Σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Ιωάννινα: Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών στις φυλακές

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε ότι ο αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα και χρήματα στις Φυλακές Ιωαννίνων, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Επιπλέον, εναντίον του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα το Σώμα Εσωτερικών Υποθέσεων έκανε ολοήμερη έρευνα στις φυλακές Ιωαννίνων για όπλα, ναρκωτικά, κινητά και οτιδήποτε παραβίαζε τη λειτουργία των φυλακών.

Συνολικά συνελήφθησαν 8 άτομα, μεταξύ των οποίων 3 σωφρονιστικοί υπάλληλοι, 2 έγκλειστοι και αστυνομικός.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, ναρκωτικά, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, όπλα, δωροληψία-δωροδοκία υπαλλήλου, ψευδή βεβαίωση, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, παράβαση καθήκοντος και παραβιάσεις των νομοθεσιών περί μετανάστευσης και περί εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 8 άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.