ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ιωάννινα: Συνελήφθη 80χρονος που έκανε ανήθικες προτάσεις σε 15χρονη

Τη συνάντησε τυχαία στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Χατζηκώστα»

Ιωάννινα: Συνελήφθη 80χρονος που έκανε ανήθικες προτάσεις σε 15χρονη

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 80χρονος ο οποίος συνελήφθη στα Ιωάννινα καθώς έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια 15χρονη όπου συνάντησε τυχαία στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Χατζηκώστα».

Η 15χρονη μαθήτρια, η οποία βρισκόταν το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο που νοσηλεύεται, σοκαρίστηκε όταν άκουσε όσα της έλεγε ο 80χρονος ο οποίος την πλησίασε χωρίς να την γνωρίζει και ειδοποίησε από το κινητό της την Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο νοσοκομείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν τον ηλικιωμένο σάτυρο, του πέρασαν χειροπέδες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.