ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιωάννινα: Ταυτοποιήθηκε 47χρονος Βούλγαρος που πήρε 22.000€ από ηλικιωμένη για δήθεν… χειρουργείο της κόρης της

Σε βάρος του «εισπράκτορα» σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και απάτη

Ιωάννινα: Ταυτοποιήθηκε 47χρονος Βούλγαρος που πήρε 22.000€ από ηλικιωμένη για δήθεν… χειρουργείο της κόρης της

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων, προχώρησαν στην ταυτοποίηση ενός 47χρονου Βούλγαρου που είχε ρόλο «εισπράκτορα» και παρέλαβε 22.000 από μια 75χρονη που εξαπάτησε κύκλωμα μέσω τηλεφωνικής απάτης στα Ιωάννινα.

Η απάτη χρονολογείται από τις 7 Απριλίου, όταν η ηλικιωμένη δέχθηκε τηλεφώνημα στο σπίτι της από έναν άγνωστο που της συστήθηκε ως γιατρός νοσοκομείου στην… Αλεξανδρούπολη και της ζήτησε το μεγάλο ποσό, δήθεν για την χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί κόρη της που είχε τραυματιστεί σε ατύχημα στο σπίτι της και την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας της.

Τότε, η 75χρονη είχε παραδώσει τα χρήματα στον Βούλγαρο που έστειλε στο σπίτι της ο «μαϊμού» γιατρός.

Οι ειδικοί του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι συνάδελφοί τους της Ασφάλειας, από τα οποία ταυτοποιήθηκε ο αλλοδαπός που φέρεται είχε εμπλακεί και σε απάτες σε άλλες περιοχές της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του «εισπράκτορα» σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και απάτη, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.