ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηράκλειο: Αλβανική σύρραξη – Άγριος καυγάς 20 ατόμων με κράνη έξω από κατάστημα

Η ΕΛ.ΑΣ έκανε πέντε προσαγωγές

Ηράκλειο: Αλβανική σύρραξη – Άγριος καυγάς 20 ατόμων με κράνη έξω από κατάστημα

Αναστάτωση στο Ηράκλειο, από συμπλοκή ανάμεσα σε Αλβανούς. Τα αίτια που πυροδότησαν το επεισόδιο δεν έχουν αποσαφηνιστεί, χωρίς να έχει και ιδιαίτερη σημασία βέβαια.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δύο ομάδες από ήρθαν στα χέρια και κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Έγιναν προσαγωγές και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά τις μάχες σώμα με σώμα, στο σημείο.

Η έγκαιρη επέμβαση της Άμεσης Δράσης απέτρεψε τα χειρότερα το απόγευμα στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Καλοκαιρινού 141. Στο σημείο αυτό δυο ομάδες αλλοδαπών περίπου 10 ατόμων, σύμφωνα με πληροφορίες Αλβανικής καταγωγής, φορώντας κράνη, έξω από ένα κατάστημα άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους.

Όπως μετέδωσε το cretalive.gr, η έγκαιρη άφιξη ενός περιπολικού ήταν καταλυτική καθώς οι δύο αστυνομικοί μπόρεσαν να ξεχωρίσουν τους εμπλεκόμενους και στη συνέχεια η άφιξη των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφερε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης και της εκτόνωσης του επεισοδίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν πέντε προσαχθέντες του περιστατικού ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν της σύλληψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.