Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και οι τρεις τραυματίες του χθεσινού αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο του Γαζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 35χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική με σοβαρό τραύμα στο γόνατο ενώ τις επόμενες ώρες οι γιατροί θα αποφασίσουν για το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια ώρα, ο 36χρονος φυγόδικος αλλά και ο 22χρονος άνδρας έχουν τραυματιστεί από σφαίρα στο μηρό και εισήχθησαν στο χειρουργείο.

Η κατάστασή της υγείας τους παραμένει σταθερή.

Την ίδια ώρα, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου στον 36χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο ίδιος αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί ενώ παραμένει ακόμη άγνωστο εάν θα πάρει εξιτήριο για να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί ή εάν ανακρίτρια και εισαγγελέας μεταβούν στο νοσοκομείο προκειμένου να του πάρουν απολογία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!