ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηράκλειο: Έκρυβαν στα σπίτια τους κλεμμένα κοσμήματα αξίας 45.000 ευρώ

Έχουν εντοπιστεί τέσσερις αλλοδαποί για την υπόθεση

Ηράκλειο: Έκρυβαν στα σπίτια τους κλεμμένα κοσμήματα αξίας 45.000 ευρώ

Η υπόθεση μιας ληστείας που είχε γίνει τις πρώτες ημέρες του 2023 όταν εισέβαλαν στο σπίτι γυναίκας αρπάζοντας τα κοσμήματα αξίας 45.000 ευρώ, εξιχνιάζεται από την αστυνομία.

Από έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί που εις βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και συνελήφθησαν, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμα δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα).

Το πρωί της Τετάρτης (18/1) πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες τους κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: κοσμήματα, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή με τρείς φακούς, είδη ένδυσης, τσάντα πλάτης, θήκες και φορτιστές υπολογιστών, κράνος, το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.