ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ηράκλειο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 45χρονος που κατηγορείται για βιασμό

Η σύζυγός του προχώρησε στην καταγγελία καθώς δεν άντεχε άλλο επειδή είχε γίνει πιεστικός στο θέμα του σεξ

Ηράκλειο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 45χρονος που κατηγορείται για βιασμό

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 45χρονος ο οποίος κατηγορήθηκε από τη σύζυγό του για βιασμό.

Σύμφωνα με το cretalive, πριν την απολογία του 45χρονου στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, η σύζυγός του φέρεται να προχώρησε σε κάποιες διευκρινήσεις αναφορικά με την καταγγελία που είχε κάνει.

Η γυναίκα προχώρησε στην καταγγελία κατά του συζύγου της, καθώς δεν άντεχε άλλο επειδή είχε γίνει πιεστικός στο θέμα του σεξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, ισχυρίστηκε ότι την πίεζε ακόμη κι όταν αυτή του εξηγούσε ότι δεν ήθελε να έρθουν σε ερωτική συνεύρεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.