ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηράκλειο: Καταγγελία 13χρονης για βιασμό από τον 25χρονο πατριό της – Ο ρόλος της μητέρας

Το 13χρονο κορίτσι ζήτησε βοήθεια από φιλικό της πρόσωπο που μαζί πήγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για να καταγγείλει το περιστατικό

Ηράκλειο: Καταγγελία 13χρονης για βιασμό από τον 25χρονο πατριό της – Ο ρόλος της μητέρας

Στιγμές τρόμου καταγγέλλει ότι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον 25χρονο πατριό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το ανήλικο κορίτσι πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων τα όσα φρικτά έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Το βράδυ όπως κατήγγειλε ο 25χρονος πατριός της από τη Συρία πήγε στο δωμάτιο της και άρχισε να ασελγεί σε βάρος της. Μάλιστα οι περιγραφές της, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, σόκαραν και τους ίδιους τους αστυνομικούς.

Ο πατριός συνελήφθη για τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ συνελήφθη και η μητέρα, καθώς φέρεται να την χτύπησε και να την απείλησε όταν εκείνη της εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε από τον άνθρωπο που παντρεύτηκε.

Το 13χρονο κορίτσι ζήτησε βοήθεια από φιλικό της πρόσωπο που μαζί πήγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για να καταγγείλει το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην οικογένεια υπάρχουν δύο ακόμη ανήλικα παιδιά και σύμφωνα με το patris.gr, με εντολή του εισαγγελέα Ηρακλείου δόθηκαν προσωρινά σε συγγενικά πρόσωπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.