ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηράκλειο: «Με έριξε κάτω και μου έδωσε γροθιά σε στόμα και μύτη» λέει ο διευθυντής Γυμνασίου που ξυλοκοπήθηκε από μαθητή

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβάλει μήνυση εναντίον του 14χρονου

Ηράκλειο: «Με έριξε κάτω και μου έδωσε γροθιά σε στόμα και μύτη» λέει ο διευθυντής Γυμνασίου που ξυλοκοπήθηκε από μαθητή

Ο διευθυντής Γυμνασίου που το πρωί της Παρασκευής ξυλοκοπήθηκε άγρια από 14χρονο μαθητή του στο Ηράκλειο Κρήτης, μίλησε για τη στιγμή της επίθεσης και τόνισε πώς «με έριξε κάτω και μου έδωσε μια γροθιά σε στόμα και μύτη».

Ο εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο Ηρακλείου για εξετάσεις.

«Ο μαθητής με περίμενε το πρωί στις 08:00 ακριβώς έξω από το σχολείο. Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητό μου, που το πάρκαρα μπροστά, κινήθηκε απειλητικά προς εμένα.

Μου είπε “γιατί ενημέρωσες τον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη” και με χτύπησε, με έσπρωξε, με έριξε κάτω, μου έδωσε μια γροθιά στο στόμα, στη μύτη κλπ», τόνισε ο εκπαιδευτικός, που δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του.

«Ευτυχώς και ήταν και πολλοί άνθρωποι εκεί, με βοήθησαν και τον απέτρεψαν από τα χειρότερα», υπογράμμισε.

«Έχω εκδορές στη δεξιά πλευρά του σώματος και το αριστερό χέρι θεωρούσα ότι το έχω σπάσει, επειδή έχει πρηστεί, αλλά ευτυχώς δεν έχει σπάσει, είναι απλά χτύπημα γερό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβάλει μήνυση εναντίον του μαθητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.