ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηράκλειο: Νεκρή η 44χρονη που έπαθε ανακοπή και κατέρρευσε στη μέση του δρόμου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Νεκρή η 44χρονη που έπαθε ανακοπή και κατέρρευσε στη μέση του δρόμου

Κατέληξε τελικά η 44χρονη γυναίκα η οποία το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης σωριάστηκε συνοδεύοντας ένα ανήλικο παιδί, διασχίζοντας τον δρόμο (Κυρίλλου Λουκάρεως) από την πλατεία Κορνάρου για να περάσει απέναντι στο σιντριβάνι.

Η γυναίκα παρελήφθη αμέσως από κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που είχε δεχθεί κλήση ενώ το 7χρονο παιδί με τη συνοδεία αστυνομικού παρέμεινε σε κοντινή καφετέρια, εμφανώς σοκαρισμένο βλέποντας την μητέρα του να καταρρέει, έως ότου συνέλθει και ταυτόχρονα βρεθούν οι συγγενείς.

Το μικρό παιδί δεν ήταν δυνατόν, όπως είναι φυσικό, να μπει στο ασθενοφόρο μαζί με τη μητέρα του παρέμεινε στην επιχείρηση παρουσία αστυνομικού μέχρι που το παρέλαβε συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μικρός έχει και έναν αδελφό 17 ετών ενώ παρελήφθη από τον θείο του, αδελφό της μητέρας του που έφτασε στο σημείο και έφυγαν όλοι μαζί επίσης με τη συνοδεία του Αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.