ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ηράκλειο: «Όταν οι πελάτες έκαναν παράπονα με έδερναν» υποστηρίζει η 25χρονη που την εξέδιδαν Αλβανοί

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει βαρύτατες διώξεις για εμπορία ανθρώπων και απολογείται την Τρίτη

Ηράκλειο: «Όταν οι πελάτες έκαναν παράπονα με έδερναν» υποστηρίζει η 25χρονη που την εξέδιδαν Αλβανοί

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωνε η 25χρονη στο Ηράκλειο, η οποία εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/10) κακοποιημένη και ημίγυμνη στο δρόμο και λίγο μετά παραδέχθηκε πως ήταν θύμα εμπορίας ανθρώπων από ένα ζευγάρι Αλβανών.

Η 25χρονη αποκάλυψε στις αρχές του Ηρακλείου την κόλαση που πέρασε ως θύμα εμπορίας ανθρώπων περιγράφοντας πως το ζευγάρι την κρατούσε όμηρο στο σπίτι τους, της απαγόρευαν να πιει καφέ ακόμη και με τον αδελφό της και την ανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με 3 διαφορετικούς πελάτες ημερησίως.

Το ζευγάρι που κινούσε τα νήματα της ζωής της, ήταν μία 39χρονη που κανόνιζε τα άρρωστα ραντεβού και εισέπραττε τα χρήματα και ο 42χρονος φίλος της που την μετέφερε από πελάτη σε πελάτη.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, στην περίπτωση που οι πελάτες δεν έμειναν ικανοποιημένοι, τότε η 39χρονη την χτυπούσε άγρια, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Η γνωριμία των δύο γυναικών έγινε σε ένα μπαρ πριν από κάποιο διάστημα. Η 25χρονη που δεν είχε που να μείνει δέχθηκε να φιλοξενηθεί στο σπίτι της 39χρονης η οποία πολύ γρήγορα ξεκίνησε να προωθεί σε βίζιτες πείθοντάς την πως έπρεπε να το κάνει μιας και δεν ήξερε τίποτα άλλο.

Το θύμα βρέθηκε σε αυτήν την άθλια κατάσταση τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς η 39χρονη την χτύπησε άγρια.

Όπως περιγράφει η ίδια, η 39χρονη «Μου άρπαξε το κεφάλι, το «σφήνωσε» ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να με χτυπάει. Ο 42χρονος μου έβγαλε το παντελόνι και στο τέλος με πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο όπου και με εγκατέλειψαν», περιέγραψε στην αστυνομία η 25χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει βαρύτατες διώξεις για εμπορία ανθρώπων και απολογείται την Τρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.