ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Ηράκλειο: Πατέρας βίαζε την κόρη του και την εξέδιδε έναντι αμοιβής

Η κατάθεση της 22χρονης σήμερα κοπέλας

Ηράκλειο: Πατέρας βίαζε την κόρη του και την εξέδιδε έναντι αμοιβής

Φρίκη προκαλούν όσα έζησε κοπέλα στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς, όπως κατήγγειλε, ο πατέρας της τη βίαζε από όταν ήταν 15 χρονών και την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το cretalive, η 22χρονη σήμερα γυναίκα έχει δώσει στην Αστυνομία, παρουσία ψυχολόγου, αναλυτικά στοιχεία για την υπόθεση, με τον πατέρα της να οδηγείται ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης.

Ο 50χρονος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τα όσα αποτρόπαια του αποδίδονται (σεξουαλική κακοποίηση, εμπορία ανθρώπων κ.λπ.) και του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών.

Σοκάρει ο εφιάλτης της κοπέλας -Οι βιασμοί, το ξύλο, οι απειλές
Περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια, η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη βίασε πρώτη φορά σε ηλικία 15 ετών στο αυτοκίνητο και την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει σε περίπτωση που το αποκαλύψει.

Μάλιστα, φέρεται ότι της είχε υποσχεθεί ότι δεν θα το ξανακάνει, κάτι που δεν τήρησε, καθώς τη βίαζε σε τακτική βάση και κάθε φορά γινόταν ολοένα και πιο βίαιος.

Στη συνέχεια, ο 50χρονος άρχισε να εκδίδει την κόρη του σε ηλικιωμένους. Ηλικιωμένος φέρεται να πλήρωσε στον πατέρα της 500 ευρώ και της έδιναν με το ζόρι αλκοόλ και χασίς για να κάμψουν την αντίστασή της.

Της έσβηνε τσιγάρα στο λαιμό -Έβαζε όλη την οικογένεια τιμωρία στα γόνατα επί ώρες
Στην κατάθεσή της η κοπέλα είχε αναφερθεί εκτενώς και στα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε ζήσει, εκφράζοντας μίσος και αποστροφή για τον πατέρα της.

Ανέφερε ότι τη χτυπούσε, έσβηνε τσιγάρα στο λαιμό της, έβαζε εκείνη, τον αδελφό της και τη μητέρα της τιμωρία στα γόνατα επί ώρες ή τους υποχρέωνε να κουβαλούν στις πλάτες τους κούτες με τσιμέντο, απαγορεύοντας να τις αφήνουν κάτω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν πάλι πεινούσαν, έβαζε την οικογένειά του μέσα σε σούπερ μάρκετ, τους έλεγε να μυρίζουν τα φαγητά και τα γλυκά και τους άφηνε στο τέλος νηστικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.