ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηράκλειο: Στον ανακριτή 31χρονος καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη μαθήτρια

Το περιστατικό κατέγραψε η 14χρονη αδερφή του θύματος η οποία είχε αντιληφθεί τι περνούσε η 12χρονη

Ηράκλειο: Στον ανακριτή 31χρονος καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη μαθήτρια

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί θα βρεθεί σήμερα τρίτη (16/7) ο 31χρονος αναπληρωτής καθηγητής ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μίας 12χρονης μαθήτριας στο Ηράκλειο.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε την περασμένη Παρασκευή στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη.

Στα «χέρια» των αρχών βρίσκεται και οπτικοακουστικό υλικό από την ασέλγεια του 31χρονου σε βάρος της 12χρονης.

Το περιστατικό κατέγραψε η 14χρονη αδερφή του θύματος η οποία είχε αντιληφθεί τι περνούσε η 12χρονη και έτσι σε μία επίσκεψη του 31χρονου αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο 31χρονος καθηγητής επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας την Τετάρτη και παρέμεινε εκεί από τις 13:40 έως τις 15:35.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, φέρεται να προέβη τουλάχιστον δύο φορές σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης. Η 14χρονη αδερφή της κατάφερε να καταγράψει τη δεύτερη πράξη με το κινητό της τηλέφωνο.

Η μητέρα των κοριτσιών κατήγγειλε τα γεγονότα στην αστυνομία, προσκομίζοντας και το καταγεγραμμένο υλικό ως αποδεικτικό στοιχείο.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα και έχουν ήδη κατασχέσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου από το σπίτι του, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για την ανήλικη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος είχε στενές φιλικές σχέσεις με τον πατέρα των δύο κοριτσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος φαίνεται ότι γνώριζε πως ο πατέρας θα έλειπε εκείνη την ημέρα από το σπίτι και έτσι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.