ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Ηράκλειο: Συνελήφθη 47χρονος που επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές σε αστυνομικό

Όλα συνέβησαν όταν άρχισε να παρενοχλεί εργαζόμενους και περαστικούς στον επιβατικό σταθμό του ΚΤΕΛ, όντας σε κατάσταση αμόκ

Ηράκλειο: Συνελήφθη 47χρονος που επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές σε αστυνομικό

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 47χρονος ο οποίος επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές σε έναν 36χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του.

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα όταν ένας 47χρονος την ώρα που βρισκόταν στον επιβατικό σταθμό του ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο αρχίζει να παρενοχλεί εργαζόμενους και περαστικούς, όντας σε κατάσταση αμόκ.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία με δύο άνδρες του Α.Α.Τ. Ηρακλείου να φτάνουν στο σημείο για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Ο 47χρονος στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τους επιτίθεται λεκτικά και σωματικά.

Μάλιστα, με μπουνιές και κλωτσιές τραυμάτισε τον 36χρονο αστυνομικό ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά, ο 47χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα αν και κατά τη μεταφορά του προκάλεσε φθορές και στο περιπολικό.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματική βλάβη, φθορές και άλλα αδικήματα και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, ο 36χρονος αστυνομικός φέρει τραύμα στην αριστερή πλευρά του θώρακα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.