ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηράκλειο: Συνελήφθη ο 30χρονος οδηγός νταλίκας που παρέσυρε και σκότωσε την 72χρονη

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα όταν η γυναίκα βρισκόταν επί της λεωφ.Κνωσού και επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο

Ηράκλειο: Συνελήφθη ο 30χρονος οδηγός νταλίκας που παρέσυρε και σκότωσε την 72χρονη

Στα «χέρια» της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος οδηγός νταλίκας που παρέσυρε και σκότωσε μια 72χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης.  

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για θανατηφόρο παράσυρση πεζού και τον άφησε ελεύθερο μέχρι την δικάσιμο.

Την ίδια ώρα, θρήνος επικρατεί στην οικογένεια της 72χρονης Κατερίνας για τον τραγικό θάνατό της ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα όταν η 72χρονη Κατερίνα βρισκόταν επί της λεωφόρου Κνωσού και επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Εκείνη την ώρα όμως περνούσε μία νταλίκα με τον οδηγό να μην προλαβαίνει να αντιδράσει με αποτέλεσμα να παρασύρει την άτυχη 72χρονη.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να προσφέρουν κάποια βοήθεια στην ηλικιωμένη καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, κλήθηκε και η πυροσβεστική προκειμένου να προχωρήσει σε πλύση του οδοστρώματος ώστε να παραδοθεί ο δρόμος ξανά σε κυκλοφορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.