ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δύο 21χρονοι για διακίνηση ναρκωτικών – Πιάστηκαν με 3 κιλά κάνναβης και κοκαΐνη

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δύο 21χρονοι για διακίνηση ναρκωτικών – Πιάστηκαν με 3 κιλά κάνναβης και κοκαΐνη

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, έπειτα από επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας το βράδυ της Τρίτης σε γκαρσονιέρα στην περιοχή της Εφόδου στο Ηράκλειο, προχώρησαν στη σύλληψη δύο 21χρονων.

Στην κατοχή των δύο 21χρονων, ο ένας Αλβανικής καταγωγής και ο άλλος Έλληνας, βρέθηκαν περισσότερα από τρία κιλά κάνναβης, πάνω από 100 γραμμάρια κοκαϊνης, ζυγαριές ακριβείας και αρκετές χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

kokaini

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, οι δύο νεαροί ήταν εκτός «χάρτη» του χώρου της διακίνησης ναρκωτικών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο 21χρονοι διέμεναν στα πατρικά τους, δεν εργάζονταν και είχαν ενοικιάσει από κοινού την γκαρσονιέρα στα δυτικά του Ηρακλείου την οποία χρησιμοποιούσαν ως «ορμητήριο».

Αστυνομικοί της Δίωξης ακινητοποιήσαν τον έναν εκτός πολυκατοικίας καθώς φέρεται να πήγαινε για «δουλειά», όπως εκτιμούν, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη μέσα στη γκαρσονιέρα.

Έρευνες έγιναν και στις πατρικές οικίες τους όπου συνολικά κατασχέθηκαν 9.500 ευρώ, χρήματα που αποδίδονται ωστόσο σε εκείνους προσωπικά. xasis222 narkotika22_0

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθησαν χθες (23.01.2024) το απόγευμα στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν οι αλλοδαποί σε περιοχή του Ηρακλείου και ακινητοποιήθηκαν.

Σε έλεγχο που τους έγινε και σε έρευνες που ακολούθησαν σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών και στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 3 κιλά και 171 γραμμάρια κάνναβης
  • 104 γραμμάρια κοκαΐνης
  • Χρηματικό ποσό 9.330 ευρώ
  • Δυο ζυγαριές

Επίσης κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.