ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία στο Ψυχικό – Η στιγμή που οι σφαίρες πέφτουν «βροχή» (βίντεο)

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να εκτέλεσαν τον λάθος άνθρωπο

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία στο Ψυχικό – Η στιγμή που οι σφαίρες πέφτουν «βροχή» (βίντεο)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Ψυχικό, με τις σφαίρες να ακούγονται να πέφτουν «βροχή».

Είναι η στιγμή του «χτυπήματος», με τον δράστη να πυροβολεί το θύμα πολλές φορές, μόλις πήγε να παρκάρει.

Συγκεκριμένα μια μεγάλη μηχανή με ένα άτομο πλησίασε το αυτοκίνητο στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό. Ξαφνικά, ο οδηγός της μηχανής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άνθρωπο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, όπου εντόπισαν νεκρό τον άνδρα, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν τελικά δεκαπέντε κάλυκες (ακόμα όμως συνεχίζονται οι έρευνες).

Πάντως εάν κάποιος ακούσει προσεκτικά το ηχητικό θα ξεχωρίσει 16 πυροβολισμούς, ένα διάλειμμα κάποιων δευτερολέπτων και αν συνέχεια άλλους τέσσερις πυροβολισμούς οι οποίοι προφανώς και ήταν οι χαριστικές βολές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεκρός δεν είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου, αλλά ο συνεταίρος του, τοπογράφος, Σ.Π.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φαίνεται πως ήταν ο άνθρωπος που άκουσε πρώτος τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας πιθανότατα προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητο του συνεταίρου του.

Ενδέχεται να σκότωσαν λάθος άνθρωπο

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα της επίθεσης που ήταν τοπογράφος μηχανικός στο επάγγελμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του συνεταίρου του.

Το θύμα, που δεν είχε ποινικό μητρώο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν επιχειρηματίας, περίπου 34 ετών και είχε μεγάλο γραφείο με παροχή τεχνικών και μηχανικών συμβουλών.

Πρόσφατα φέρεται να είχε αγοράσει ένα πολυτελές σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ είχε κάνει επενδύσεις σε Μύκονο, Ίο και Κηφισιά.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να εκτέλεσαν τον λάθος άνθρωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.