ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Κ.Δημογλίδου: «Απαράδεκτη η διαρροή ονομάτων του ελληνικού FBI – Υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για τη ζωή τους»

Τι αναφέρει το δημοσίευμα για το ελληνικό FBI

Κ.Δημογλίδου: «Απαράδεκτη η διαρροή ονομάτων του ελληνικού FBI – Υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για τη ζωή τους»

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ), Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (17/10) σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στη διαρροή των ονομάτων και του οργανογράμματος του ελληνικού FBI.

«Πραγματοποιείται έρευνα για το πώς έγινε η διαρροή. Μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος για τους ανθρώπους που υπηρετούν στο Σώμα, αλλά δεν πρόκειται να γίνουν αντικαταστάσεις. Είναι συγκεκριμένοι οι αξιωματικοί που θα υπηρετήσουν σ’ αυτήν την υπηρεσία» ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Δημογλίδου.

Πρόσθεσε: «Υπήρξε δημοσίευση από συγκεκριμένο μέσο όλων των ονομάτων των αστυνομικών που θα υπηρετούν στη συγκεκριμένα υπηρεσία. Άμεσα, μετά από λίγο αποσύρθηκε το επίμαχο δημοσίευμα».

Τι αναφέρει το δημοσίευμα για το ελληνικό FBI

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου στάθηκε συγκεκριμένα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα» και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου με τίτλο «Το ελληνικό FBI».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ίδιο άρθρο γίνεται λόγος πως έγινε διαρροή των ονομάτων που θα απαρτίζουν την ειδική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ, αναζητείται η πηγή της διαρροής, ενώ εκφράζονται φόβοι για τα στελέχη τα οποία θα στελεχώσουν το ελληνικό FBI.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.