
Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, το πρωί της Τετάρτης (29/1) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το 3χρονο αγοράκι που κακοποιήθηκε στο Ηράκλειο και τόνισε πώς ούτε οι αστυνομικοί δεν έχουν ξαναδεί τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρό παιδί.
Όπως χαρακτηριστικά είπε: «είναι συγκλονισμένοι και οι αστυνομικοί με αυτό το περιστατικό και οι ίδιοι δεν έχουν διαχειριστεί και εκεί και σε όλη την Ελλάδα ξανά τέτοια περίπτωση, τόσο ταλαιπωρημένο και τόσο κακοποιημένο παιδί σε τόσο μικρή ηλικία».
Παράλληλα πρόσθεσε: «Το παιδί είναι αρκετά κακοποιημένο και ταλαιπωρημένο, η εικόνα του παιδιού δείχνει ξεκάθαρα ότι κάποιος πρέπει να ευθύνεται».
Συμπλήρωσε δε ότι ακόμη και γιατροί που δεν είναι ιατροδικαστές κατάλαβαν ότι όλα αυτά τα σημάδια που έχει στο κορμί του δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας πτώσης».
Αναφερόμενη στα βίντεο που έδειξε ο σύντροφος της μητέρας στους αστυνομικούς, η κυρία Δημογλίδου είπε ότι ο 44χρονος εμφανίζεται στο βίντεο και ακούγεται να ισχυρίζεται ότι το παιδί είναι χτυπημένο και ο ίδιος ακούγεται να λέει ότι το έχει χτυπήσει η μητέρα του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.