ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: «Ήθελαν να κάψουν ζωντανό τον αστυνομικό»!

O αστυνομικός κατάφερε να σβήσει ο ίδιος τη φωτιά από το σώμα του και να ενημερώσει την αστυνομία - Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: «Ήθελαν να κάψουν ζωντανό τον αστυνομικό»!

H εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Πέμπτης (27/6) αναφέρθηκε στην επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, αποκαλύπτοντας ότι ήταν καθαρά μια προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού.

Η Κ.Δημογλίδου ανέφερε ότι πρόκειται για επίθεση εις βάρος του αστυνομικού και όχι του σπιτιού της προέδρου του Αρείου Πάγου.

Οι δράστες φέρεται να παρακολουθούσαν τον ένστολο και μόλις αυτός μπήκε στο περιπολικό του επιτέθηκαν.

«Εδώ φαίνεται ότι η επίθεση ήταν σε βάρος του αστυνομικού, ξεκαθαρίζω, και όχι σε βάρος της οικίας.

Εδώ δεν ήταν ο στόχος ο φυλασσόμενος. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που έχουμε εμείς. Ουσιαστικά ο στόχος φαίνεται ότι είναι ο αστυνομικός. Δεν έγινε επίθεση σε βάρος της οικίας ή της προέδρου», τόνισε η κυρία Δημογλίδου και πρόσθεσε: «Η επίθεση έγινε καθαρά εις βάρος του αστυνομικού (…) Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν απλά ήθελαν να σκοτώσουν αυτοί οι άνθρωποι έναν αστυνομικό, να προκαλέσουν πανικό, να του προκαλέσουν τραύματα».

«Ο συνάδελφος βρέθηκε μέσα στο όχημα και προφανώς οι άνθρωποι αυτοί του επιτέθηκαν όταν βρέθηκε μέσα στο όχημα. Σταμάτησαν δίπλα του ακριβώς, εκσφενδονίζοντας ουσιαστικά μια μια μολότοφ σε βάρος του για να κάψουν ζωντανό μέσα στο όχημα τον άνθρωπο αυτό. Είναι καθαρά μια δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού», περιέγραψε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είπε, ο αστυνομικός «νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο. Ενημερωθήκαμε ότι τα εγκαύματά του μπορεί να είναι και δευτέρου βαθμού, γιa αυτό έγινε η εισαγωγή του συναδέλφου στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, Παραμένει εκεί και νοσηλεύεται».

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι ο αστυνομικός κατάφερε να σβήσει ο ίδιος τη φωτιά από το σώμα του και να ενημερώσει την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε η κυρία Δημογλίδου σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα «είτε από τα υπολείμματα που έχουν βρεθεί στο υπηρεσιακό όχημα, είτε από το βιντεοληπτικό υλικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.